Over Verolift

Françis Verrone

“Kwaliteit begint bij goed opgeleide mensen."

In gesprek met zaakvoerder Françis Verrone.

Sinds 1998 staat Françis Verrone aan het hoofd van Verolift. Oorspronkelijk nog samen met vader Gennaro, maar die werd in 2021 opgevolgd door zus Charlotte. Van bij het begin zette Françis zeer sterk in op groei. Hij investeerde in een prachtige infrastructuur, in de ontwikkeling van een absoluut topproduct en in een klantenservice om u tegen te zeggen. Maar wat is het geheim achter de snelle groei?

“Verolift is een bedrijf dat streeft naar duurzaamheid. Op elk vlak. Dat gaat van een energie-neutrale onderneming tot de belofte van topkwaliteit,” legt Françis uit. “Onze liften en onze bijhorende service steken boven die van onze concurrenten uit. Daar hebben we altijd naartoe gewerkt en daar zijn we trots op. Een ijzersterke reputatie is één van dé pijlers voor groei. Maar dit kan niet zonder die andere belangrijke investering: duurzaam personeelsbeleid. Ik investeer graag in goede mensen. Zíj maken het bedrijf groot, niet de zaakvoerder. Die moet de richting bepalen, maar kunnen vertrouwen op de capaciteiten van z’n medewerkers. En durf je dat vertrouwen te geven, dan krijg je enorm veel terug,” vertelt Françis. 

“Een belangrijke voorwaarde is wel dat je investéért in medewerkers. Daarom heb ik ook de Verolift Academy opgericht. Elk technisch profiel dat bij Verolift binnenkomt, wordt gescreend, opgeleid, bijgestuurd en heel bewust ingezet volgens zijn of haar kwaliteiten. Op die manier kunnen we onze mensen na verloop van tijd ook loslaten.” 

Wie zich 100% inzet bij Verolift, wordt beloond. “Inzet belonen, dat motiveert mensen. En dat kan op vele manieren. Van een simpel compliment, tot een traktatie voor een goeie prestatie of een doorgroeimogelijkheid. Het zorgt ervoor dat mensen hun schouders onder je bedrijf zetten. Daarom werken we ook voortdurend aan een warme werkomgeving en aan een hecht team, mét heel wat teamevents. Medewerkers die het goed met elkaar kunnen vinden, creëren een aangename werksfeer.”

Verolift in cijfers

aantal medewerkers bij verolift

 

aantal installaties per jaar

 

is het startjaar Verolift

 

aantal teamevents per jaar

 

miljoen euro omzet in het jaar 2018

 

jaar hoogste anciënniteit

 

33
170
1998
8
6
20
aantal medewerkers bij veroliftaantal installaties per jaaris het startjaar Veroliftaantal teamevents per jaarmiljoen euro omzet in het jaar 2020jaar hoogste anciënniteit (Tony)

 

Wordt dit straks jouw werkplek?

Onze showroom, onze kantoorruimtes en ons magazijn vind je in Sint-Martens-Latem. Ga je bij ons aan de slag? Dan wordt dit jouw werkplek of uitvalsbasis!

Hier maken onze onze klanten kennis met ons liftaanbod en bieden wij hen advies en inspiratie. Maar het is natuurlijk ook het warme nest van ons hecht team.

Kom jij bij ons op gesprek? Dan maken we hier kennis. Wij kijken er alvast naar uit!

 

Nieuw nest

Waarden

Team Verolift

 

Teamwaarden
  1. Engagement tot een warm nest
  2. Leren van elkaar, info delen met elkaar, dialoog tussen elkaar
  3. Samenwerken met respect en een positieve ingesteldheid
  4. Kwaliteit leveren, intern en extern
  5. Oplossingsgericht denken en handelen
  6. Verzorgd voorkomen

Bekijk hier onze vacatures