Hieronder vind je enkele vaak gestelde vragen… én ons antwoord erop!

Natuurlijk. Een diploma geeft ons meer zekerheid over de gevraagde competenties. Maar het zegt ook niet alles. Als je totaalplaatje klopt en je kan ons overtuigen van je skills, dan is jouw kandidatuur voor ons zeker het overwegen waard.

Vanzelfsprekend. We juichen heel erg toe dat mensen extra inzet tonen. En we willen die inzet ook belonen. Want een gemotiveerde werknemer is goud waard.

Dat betekent dat we jouw kandidatuur nog aan het bekijken zijn. En dat we nog geen beslissing hebben genomen. Je mag ervan uitgaan dat je iets van ons hoort. En geen nieuws nog steeds goed nieuws, toch?

Als je je niet hoeft te verplaatsen voor de functie die jij uitoefent, dan is dat geen enkel probleem. Is dat wel het geval, dan moet je een autorijbewijs bezitten, wil je in aanmerking komen voor de job.

Nee, we hebben geen enkele voorkeur op basis van geslacht, afkomst, overtuiging, huidskleur of geaardheid. Iedereen krijgt gelijke kansen voor élke functie. De juiste talenten, de juiste ingesteldheid zijn de enige criteria waarop we sollicitanten selecteren.

We starten met een ontbijt samen met de teamleaders, directie, HR en de meter of peter. Hier hoort dan ook een verwelkoming door de HR bij. Daarna krijgt de nieuwe medewerker een rondleiding. Na de kennismaking met de andere medewerkers is het tijd voor een theoretische opleiding. Tenslotte eindigen we de eerste werkdag met een werfbezoek door een teamleader.

Geen antwoord gekregen op jouw vraag?

Neem dan gerust contact met ons op

 

Terug naar de vacatures