Kies voor een job bij Verolift!

Kies voor een job bij Verolift!

Samen naar een hoger niveau

De slimste zet voor je professionele carrière? Dat is werken voor een bedrijf in volle groei. Want zo groei je mee. Verolift is een bloeiend familiebedrijf dat investeert in z’n medewerkers én in nieuw talent.

Kortom, Verolift investeert in de toekomst. Ook in die van jou. Kunnen we op je rekenen? Dan kan jij op ons rekenen!

Samen naar een hoger niveau

Kies je nieuwe carrière!

Voor onze afdeling montage liften zijn wij op zoek naar een senior monteur (m/v/x).
Voor onze afdeling afregelen en indienststelling liften, zijn wij op zoek naar een afregelaar liften (m/v/x).
Voor onze afdeling montage liften, zijn wij op zoek naar een junior monteur (m/v/x).
Heb jij een innemende persoonlijkheid? Weet jij klanten hartelijk te onthalen en wil je hen graag verder helpen? Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een onthaalbediende (m/v/x).
Om onze groei te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een sales advisor (m/v/x). Jouw missie als sales advisor van Verolift is duidelijk: duurzame en comfortabele liften op zijn best verkopen!
Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met ondersteuning voor het sales team te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou als sales assistant (m/v/x)
Voor onze afdeling onderhoud & service, zijn wij op zoek naar een service technieker (m/v/x).
Voor onze afdeling montage liften en modernisatie, zijn wij op zoek naar een technieker liften (m/v/x).
Een zwarte uil hebben we, maar een witte raaf nog niet ;-) Vind je dat je kwaliteiten hebt om ons team op een of andere manier te versterken?

Al onze nieuwe vacatures in je mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul je gegevens in en we houden je op de hoogte.

Ik schrijf me in

A great place to work

Verolift is een fantastisch bedrijf om voor te werken. Hier zijn 5 redenen waarom!

A great place to work
 1. Je bouwt mee aan een topproduct om trots op te zijn. Want onze liften staan gekend als topkwaliteit. En dat sterke imago houden we samen hoog, elke dag opnieuw.
 2. We hebben een warm hart voor al onze medewerkers. We geloven in een vriendelijke en open werksfeer waar iedereen zichzelf mag zijn. En eens een slechte dag? Daar hebben we óók begrip voor!
 3. Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team. We werken samen hard, maar we maken ook geregeld samen plezier. Bij Verolift geldt: work hard, play hard!
 4. We dagen je professioneel uit. We verwachten niks minder dan dat je het beste van jezelf geeft. Maar we ondersteunen je ook in je persoonlijke groei. Dus werken bij Verolift is ook investeren in je eigen toekomst.
 5. Bij Verolift begint jouw werkdag met een goeiemorgen en een kop thee of koffie. En hij eindigt met een gevoel van voldoening! Belangrijke details, toch?

 

Hoe je werkdag eruit ziet? Ontdek het hier

Dit vinden zij van hun job

 • Peggy | Sales assistant

  Ik werk sinds kort bij Verolift als Sales assistant, wat betekent dat ik de administratieve afhandeling van de verkopen regel. Concreet wil dat zeggen dat ik facturen opstel, afspraken inplan en dergelijke meer. Ik hou ervan om heel precies te werk te gaan en dat is precies wat ik in mijn functie kan doen! Daarnaast verzorg ik het onthaal en ben ik dus het eerste aanspreekpunt van mensen die de showroom bezoeken. Een belangrijke functie, want de eerste indruk blijft plakken.

  Peggy
  Sales assistant
 • Seth | Liftmonteur

  Dit is mijn eerste job. Ondanks dat ik geen ervaring had geloofde het team van Verolift in mijn talent en kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen. Mijn inspanning werd beloond en zo ben ik doorgegroeid van assistent monteur tot volwaardig liftmonteur.

  Seth
  Liftmonteur
 • Victoria | Verantwoordelijke kwaliteit en preventie

  Ik hou van de openheid bij Verolift. Je mag hier zeggen wat je denkt, zolang je respectvol blijft. Dit zorgt voor een aangenaam werkklimaat. Dat vind ik heel belangrijk in een job.

  Victoria
  Verantwoordelijke kwaliteit en preventie

Verolift: al meer dan 20 jaar hoogvlieger!

Françis, Charlotte en Gennaro Verrone

Verolift bestaat sinds 1998. Dus eigenlijk best wel een jong bedrijf. Maar niet meer piepjong. Dus we vliegen op kruissnelheid.

Gennaro Verrone heeft het bedrijf opgericht en verder uitgebouwd samen met zijn zoon Françis. In 2021 ging Gennaro op pensioen en staat Françis samen met zijn zus Charlotte aan het hoofd van Verolift. Het zijn gedreven ondernemers met een sterke toekomstvisie. Maar in de eerste plaats mensen met een hart voor hun stiel.

Zaakvoerder Françis Verrone over ons warme nest