Kies voor een job bij Verolift!

Kies voor een job bij Verolift!

Samen naar een hoger niveau

De slimste zet voor je professionele carrière? Dat is werken voor een bedrijf in volle groei. Want zo groei je mee. Verolift is een bloeiend familiebedrijf dat investeert in z’n medewerkers én in nieuw talent.

Kortom, Verolift investeert in de toekomst. Ook in die van jou. Kunnen we op je rekenen? Dan kan jij op ons rekenen!

Samen naar een hoger niveau

Wat is jouw vakgebied?

0 vacatures

Heb je altijd oog voor de klant en een neus voor verkoop? Dan zijn deze vacatures vast iets voor jou!

2 vacature(s)

Ben je een handige Harry of een handige Henriètte? En heeft techniek voor jou weinig geheimen? Laat ons dan even kennismaken!

1 vacature(s)

Zijn testen en meten hobby’s voor jou? En vind je enkel perfect goed genoeg? Dan ben je dé geknipte man of vrouw voor de technische keuring!

0 vacatures

Ben je goed georganiseerd en zorg je graag dat alles piekfijn verloopt? Dan ben jij misschien wel het logistieke talent dat wij zoeken.

0 vacatures

Zet je met plezier je tanden in een uitdaging? En zit elk project onder jouw vleugels veilig? Bekijk dan zeker deze vacatures!

1 vacature(s)

Jij gaat enkel met een glimlach naar huis als je klant 100% tevreden is? Zo hebben we onze servicemensen het liefst!

1 vacature(s)

Ben jij een 'problem solver' in hart en nieren met een goed ontwikkelde technische knobbel? Exact wat we zoeken!

1 vacature(s)

Een echte witte raaf vult natuurlijk liever zélf in wat ze voor ons kan betekenen.

A great place to work

Verolift is een fantastisch bedrijf om voor te werken. Hier zijn 5 redenen waarom!

A great place to work
 1. Je bouwt mee aan een topproduct om trots op te zijn. Want onze liften staan gekend als topkwaliteit. En dat sterke imago houden we samen hoog, elke dag opnieuw.
 2. We hebben een warm hart voor al onze medewerkers. We geloven in een vriendelijke en open werksfeer waar iedereen zichzelf mag zijn. En eens een slechte dag? Daar hebben we óók begrip voor!
 3. Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team. We werken samen hard, maar we maken ook geregeld samen plezier. Bij Verolift geldt: work hard, play hard!
 4. We dagen je professioneel uit. We verwachten niks minder dan dat je het beste van jezelf geeft. Maar we ondersteunen je ook in je persoonlijke groei. Dus werken bij Verolift is ook investeren in je eigen toekomst.
 5. Bij Verolift begint jouw werkdag met een goeiemorgen en een kop thee of koffie. En hij eindigt met een gevoel van voldoening! Belangrijke details, toch?

 

Hoe je werkdag eruit ziet? Ontdek het hier

Dit vinden zij van hun job

 • Nancy

  Als sales heb je dagelijks contact met onze klanten. Wat mij motiveert is dat we altijd kunnen rekenen op elkaar. Dat maakt de job niet alleen boeiend maar ook verrijkend.

  Nancy
  Verantwoordelijke kwaliteit en preventie
 • Dit is mijn eerste job. Ondanks dat ik geen ervaring had geloofde het team van Verolift in mijn talent en kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen. Mijn inspanning werd beloond en zo ben ik doorgegroeid van assistent monteur tot volwaardig liftmonteur.

  Seth
  Liftmonteur
 • Ik hou van de openheid bij Verolift. Je mag hier zeggen wat je denkt, zolang je respectvol blijft. Dit zorgt voor een aangenaam werkklimaat. Dat vind ik heel belangrijk in een job.

  Victoria

Verolift: al meer dan 20 jaar hoogvlieger!

Gennaro, Charlotte en Françis Verrone

Verolift bestaat sinds 1998. Dus eigenlijk best wel een jong bedrijf. Maar niet meer piepjong. Dus we vliegen op kruissnelheid.

Aan het hoofd van Verolift staan Gennaro, Françis en Charlotte Verrone: als vader, zoon en dochter. Het zijn drie gedreven ondernemers met een sterke toekomstvisie. Maar in de eerste plaats drie mensen met een hart voor hun stiel.

Zaakvoerder Françis Verrone over ons warme nest