Kies voor een job bij Verolift!

Kies voor een job bij Verolift!

Samen naar een hoger niveau

De slimste zet voor je professionele carrière? Dat is werken voor een bedrijf in volle groei. Want zo groei je mee. Verolift is een bloeiend familiebedrijf dat investeert in z’n medewerkers én in nieuw talent.

Kortom, Verolift investeert in de toekomst. Ook in die van jou. Kunnen we op je rekenen? Dan kan jij op ons rekenen!

Samen naar een hoger niveau

Kies je nieuwe carrière!

Wij zijn een toonaangevende KMO gespecialiseerd in het installeren van liften en huisliften.
Onze collega’s van het sales-team zijn op zoek zijn naar een nieuwe collega
Samen met je collega’s ontferm je je over het volledige verkoopproces. Luisteren naar de wensen van deze potentiële klanten en op maat gemaakt advies afleveren begint hier.
Om ons team te ondersteunen, zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Hulpmonteur (junior).
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige service technieker.
Een zwarte uil hebben we, maar een witte raaf nog niet ;-) Vind je dat je kwaliteiten hebt om ons team op een of andere manier te versterken?

A great place to work

Verolift is een fantastisch bedrijf om voor te werken. Hier zijn 5 redenen waarom!

A great place to work
 1. Je bouwt mee aan een topproduct om trots op te zijn. Want onze liften staan gekend als topkwaliteit. En dat sterke imago houden we samen hoog, elke dag opnieuw.
 2. We hebben een warm hart voor al onze medewerkers. We geloven in een vriendelijke en open werksfeer waar iedereen zichzelf mag zijn. En eens een slechte dag? Daar hebben we óók begrip voor!
 3. Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team. We werken samen hard, maar we maken ook geregeld samen plezier. Bij Verolift geldt: work hard, play hard!
 4. We dagen je professioneel uit. We verwachten niks minder dan dat je het beste van jezelf geeft. Maar we ondersteunen je ook in je persoonlijke groei. Dus werken bij Verolift is ook investeren in je eigen toekomst.
 5. Bij Verolift begint jouw werkdag met een goeiemorgen en een kop thee of koffie. En hij eindigt met een gevoel van voldoening! Belangrijke details, toch?

 

Hoe je werkdag eruit ziet? Ontdek het hier

Dit vinden zij van hun job

People (medewerkers)
 • Pieter, Sales Advisor

  Na acht jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik me als sales verder kon verdiepen. Vandaag neem ik nieuwe klanten mee door de showroom en dompel hen onder in de wereld van onze huisliften. Daarnaast ga ik op locatie om op te meten en alle mogelijkheden in kaart te brengen. Wat mij betreft houdt mijn job perfect het midden tussen verkoop en de technische complexiteit waar ik van hou.

  Pieter
  Sales Advisor
 • Teamleader montage

  In 2002 kreeg ik het voorstel om bij Verolift aan de slag te gaan. Ik wist meteen dat deze aanbieding een mooie kans was. Als ik nu terugkijk, is het bijna niet te geloven hoe sterk ons team is gegroeid. Het zijn perfectionisten maar iedereen trekt mee aan de kar. Het enthousiasme van mijn collega's werkt dan ook aanstekelijk. We kunnen eerlijk en direct zijn tegenover elkaar, maar tegelijk met veel respect samenwerken aan heel mooie projecten. Het is elke dag weer een plezier om met hen te werken.

  Tony
  Teamleader montage
 • Teamleader Servicetechnici

  Ik ben gestart als onderhoudstechnieker. Onderhoud, herstellingen en snelle interventies waren een belangrijk deel van de jobinhoud. Na 4 jaar kwam er een positie van teamleader bij onze servicetechnici vrij. Ik heb deze kans met beide handen gegrepen en gekregen. Er is veel afwisseling, je moet heel zelfstandig zijn maar het geeft me ook voldoening om een team aan te sturen. Na meer dan 5 jaar doe ik mijn job nog altijd met heel veel plezier.

  Stijn
  Teamleader Servicetechnici
 • Seth | Liftmonteur

  Dit is mijn eerste job. Ondanks dat ik geen ervaring had geloofde het team van Verolift in mijn talent en kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen. Mijn inspanning werd beloond en zo ben ik doorgegroeid van assistent monteur tot volwaardig liftmonteur.

  Seth
  Liftmonteur

Verolift: al 25 jaar een hoogvlieger!

Françis, Charlotte en Gennaro Verrone

Verolift bestaat sinds 1998. Dus eigenlijk best wel een jong bedrijf. Maar niet meer piepjong. Dus we vliegen op kruissnelheid.

Gennaro Verrone heeft het bedrijf opgericht en verder uitgebouwd samen met zijn zoon Françis. In 2021 ging Gennaro op pensioen en staat Françis samen met zijn zus Charlotte aan het hoofd van Verolift. Het zijn gedreven ondernemers met een sterke toekomstvisie. Maar in de eerste plaats mensen met een hart voor hun stiel.

Zaakvoerder Françis Verrone over ons warme nest